Våra husdjur förtjänar det bästa!

Vårt foder skapas för att passa djuren. Vi gör aldrig kompromissar gällande kvalité eller innehåll.
Fodren är spannmålsfria, utan tillsatta smak och färgämnen. Vi tänker även på djurägarna, genom att erbjuda foder som är enkelt att servera, innehåller allt husdjuren behöver för att de skall må bra.

Biologiskt anpassad råfödaUrsprung och produktion

Vårt foder skapas för att passa djuren.  Vi gör aldrig kompromissar gällande kvalité eller innehåll. Fodren är spannmålsfria, utan tillsatta smak och färgämnen. Vi tänker även på djurägarna, genom att erbjuda foder som är enkelt att servera, innehåller allt husdjuren behöver för att de skall må bra.

Leo&Wolf fågelmat

Leo & Wolfs naturliga premium-fettfröblandningar är utformade för att möta de utmanande förhållandena med de nordiska vintrarna. Den höga fetthalten (utan palmolja), garanterar vårt fågelfoder ett högt energi-innehåll och god smältbarhet. Stängerna har ett innovativt format – utan plastnät, vilket garanterar fåglarnas och andra smådjurs säkerhet. Produkterna är även värmebehandlade och därmed säkra för fåglarna. Matplatsen hålls ren – inget skräp (inga fröskal)!

Leo&Wolf godis

Leo & Wolfs godis finns i 6 läckra smaker: kyckling, nöt, kalkon, vom, lever och lax. Dessa är ugnsbakade och vommen är kalltorkad. Alla godisar innehåller minst 90% kött och är lämpliga för både hundar och katter i alla åldrar. Godisarna tillverkas av färskt kött, och innehåller endast kött och växtfiber, inget annat (inga “filler”), inget onödigt, bara det som djuren mår bra av. Smakligheten är garanterad med dessa unika produktionsmetoder och det färska köttet som används.