Våra husdjur förtjänar det bästa!

Namnet Leo & Wolf anspelar på husdjurens ursprung som vilda djur. Vårt foder skapas för att passa djuren, vi kompromissar aldrig med varken kvalité eller innehåll. Fodren är spannmålsfria, utan tillsatta smak och färgämnen. Vi tänker även på er djurägare, vi vill underlätta för er med foder som är enkla att portionera, innehåller allt era husdjur behöver och som djuren mår bra av.

Biologiskt anpassad råföda

Biologiskt anpassad råföda (B.A.R.F.), eller färskfoder som det även kallas, ligger oss på Leo & Wolf varmt om hjärtat.

Vi erbjuder både helfoder och kompletteringsfoder. I våra helfoder har vi sett till att husdjuren får i sig allt de behöver för att må bra och utvecklas, vi använder aldrig spannmål, istället använder vi grönsaker. Vi blandar även i finmalt ben och brosk, vilket husdjuren behöver för att må bra och få i sig allt som de kräver. Om du vill blanda fodret själv eller bara vill komplettera husdjurens vanliga kost är våra kompletteringsfoder rätt för dig. Vi förpackar produkterna både i större hamburgare och mindre köttbullar, allt för att du som kund skall kunna välja och anpassa kosten för just ditt husdjur. Kom ihåg att om du skall byta foder för ditt husdjur skall du göra det successivt så det inte blir för stor förändring, för snabbt, för ditt husdjur.

Våra hund- och kattgodis har även de producerats med största hänsyn till ingredienserna. Vi gör både varm- och kalltorkat godis. Godiset består nästan uteslutande av rent kött som mals ner och formas innan det torkas. Det kalltorkade godiset lufttorkas i rumstemperatur under kontrollerade former, på detta sätt bevaras de naturliga näringsämnena i köttet. Inte nog med att det är väldigt bra produkter, de smakar även väldigt gott hör både hundar och katter.

Vi skapar foder och godis till husdjur, som de var skapta för att äta och uppskattar!

Ursprung och produktion

Alla våra produkter tillverkas i vår fabrik i Finland. Där har vi producerat foder i över 20 år – alltid med djurens bästa i åtanke.

Ingredienserna kommer från livsmedelsproduktion och håller högsta möjliga kvalité, de levereras från bönder och slaktare i samma området som vår fabrik. Vi kompromissar aldrig med kvalitén på våra foder, allt från ursprunget av råvarorna till hur vi hanterar dem tar vi stor stolhet i. Vi arbetar med färska ingredienser som vi varsamt hanterar och bearbetar för att skapa det bästa fodret till husdjuren.